Ženská na vrcholu, Angry birds 2 a Willy a kouzelná planeta. Vstup 50 a 20 korun. Jen v kině Sever
Kino v Bečově. Ilustrační foto
Co se chystá

Bečov - Filmy se vstupným za pusinku. Romantickou komedii za 50 korun a dva animované filmy jen za 20 korun. Tak takovéto vstupné zažijete asi jen v kině Sever v Bečově. Díky dotovanému vstupnému místním obecním úřadem. Všechny z roku 2019.

V neděli 2. února se můžete těšit od 15 hodin na animovaný dobrodružný americký film ANGRY BIRDS ve filmu 2, dlouhý 97 minut. Film je přístupný dětem a vstupné činí 20 korun.

V neděli 9. Února budou v kině Sever promítat českou romantickou komedii ŽENSKÁ NA VRCHOLU. Film hrají od 18.00 hodin, je dlouhý 109 minut a stojí 50 korun. Je přístupný.

V neděli 16. února poběží od 15 hodin francouzský animovaný rodinný film WILLY A KOUZELNÁ PLANETA, dlouhý 90 minut. Je přístupný i pro děti a stojí 20 Korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru