Autorská tvorba s živou kapelou. Přijďte do Bridge 714 na koncert účastníka Československo má talent!
Zveme vás na koncert v Bridge 714
Co se chystá

Most - Zveme vás na koncert v Bridge 714 v Mostě, kterým odstartuje dlouho připravovaný projekt! Vystoupí muzikant Jan Poholod. Nenechte si ujít zvuk celého alba!

"Uslyšíte české písně z autorské tvorby v podání živé kapely, které jsme shromažďovali téměř rok v pětičlenném týmu muzikantů z odvětví různých stylů. Podělíme se s vámi také o to, jak to celé vzniklo, dále o účasti v Československo má talent a jak je vlastně náročné sestavit celé album," zve na koncert Jan Poholod.

Vstupenky jsou v předprodeji na recepci Bridge 714 - Most, nebo nám o ně můžete napsat do osobních zpráv na profilu JanPoholod Music, či lze zakoupit vstupenku přímo na koncertě. K dispozici je sto míst. Facebookovou událost najdete zde.

V prostorech Bridge 714 bude k dispozici bar, pohodlné sezení, kvalitní zvuk a přátelská atmosféra! 

https://www.youtube.com/watch?v=Y2d6u3IZtek

1602janpohclanek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru