Marek Holeček: Horolezec, filmař a fotograf bude vyprávět v Bridge 714
Marek Holeček - Pronásleduj své sny.
Co se chystá

Most - Horolezec, filmový dokumentarista, fotograf a trochu i spisovatel Marek Holeček zavítá 12. března do mosteckého Bridge 714.

Úplně normální kluk, který narozen v listopadu 1974 oznámil světu, že s ním může počítat. A jak sám zmínil: "chudáci rodiče začali stárnout od té doby dvojnásobně rychleji než běžní smrtelníci."

Pragmatický otec chtěl jeho nekonečnou energii zkrotit tak, že nastolil řád, který měl vytěsnit jeho volný čas a od jeho útlého dětství se snažil unavit malé tělo nekonečnými aktivitami, proto se "Maara" dostal k lezení už ve 4 letech. Kdy sápavý vertikální pohyb měl především za úkol zprostředkovat v jeho očích strach a bázeň z výšek. Vše zafungovalo, ale opačným směrem. Rodičovská touha odvrátit pozornost, respektive získat odpor k činnosti, případně věcem, se minula na kilometry svému cíli.



Přes různé úskalí dospěl do fáze pracovního procesu, kdy po 7 letech opustil pozici obchodního šéfa pražské pobočky, dobrovolně zahodil vydupané jistoty a ocitl se na "volné noze".

A aby neumřel hladem, rozjel pidifirmičku s jedním direktorem a zaměstnancem v jedné osobě. Začal psát, fotit, filmovat a přednášet o tom, že jít za svým snem se vyplatí, protože „Co jediné může propásnout, je čas, nedá se vrátit ani koupit.“

Jaké to je být otcem, skloubit rodinný život s náročnou profesí, kdy jeho žena neví, zda ho uvidí. O jeho prvovýstupech alpským stylem ve velehorách, o připravovaných expedicích, o Himalájích , vršcích Cordillera Blanca, o tom všem bude povídat a k tomu i promítat jeden úplně normální kluk...

Přijďte se inspirovat a nabýt pozitivní energií do Bridge714 v Mostě, 12. března 2020 od 18 hod. Vstupné 150 Kč, lístky k v předprodeji v Bridge, v Městském divadle Most a smsticket.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru