Blíženec, Sněžný kluk a Přes prsty. Tři filmy za dotované vstupné v kině Sever
Kino v Bečově. Ilustrační foto
Co se chystá

Bečov - Máte chuť zajít do kina, ale vstupné pro celou rodinu je vysoké? Zajděte do kina Sever v Bečově. Zde zpravidla o nedělích promítají filmy za vstupné, které váš rozpočet tak nezatíží. Jeho část totiž dotuje místí obecní úřad.

V neděli 8. března zde můžete zhlédnout Akční sci-fi americký film BLÍŽENEC, z roku 2019, dlouhý 117 minut, přístupný od 12 let. Začátek bude v 18.00 hodin a film zde stojí jen 50,- korun.

Dobrodružný animovaný americký film SNĚŽNÝ KLUK, z roku 2019, dlouhý 97 minut, budou v kině Sever promítat v neděli 22. března od 15 hodin. Tento film stojí 20 korun a je přístupný i dětem.

Třetí dotovaný březnový film uvidíte v neděli 29. března. Bude to česká komedie z roku 2019 PŘES PRSTY. Film dlouhý 101 minut je přístupný od 12 let, jeho začátek je v 18 hodin a stojí 50 korun.

Kino Sever najdete v centru obce Bečov, v budově číslo popisné 20.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru