Známe program Valdštejnských slavností v Litvínově! Přilákají od nejmenších po pamětníky
Slavnosti zahájí tradičně příjezd hraběcí rodiny k zámku. Foto: archiv
Co se chystá

Litvínov - Město Litvínov bude i v tomto roce pořádat oblíbené kulturně společenské akce, které k Litvínovu již tradičně patří. Mezi ty největší patří Valdštejnské a Svatomichaelské slavnosti a Krušnohorské Vánoce. Už nyní je připraven program Valdštejnských slavností, který tradičně začíná už ve čtvrtek 30. dubna Studentským majálesem.

V pátek 1. května se bude konat průvod městem, příjezd hraběcí rodiny i stánky s občerstvením na náměstí Míru. Po parku se budou prohánět jezdci na koních, trubači i bubeníci.

Společné vystoupení připraví Divadlo V Pytli s litvínovskými šermíři Briganty. Při koncertech na pódiu před zámkem bude hlavní hvězdou pro mladé diváky popový zpěvák Sebastian, fanoušky folk-rocku potěší vystoupení Vladimíra Merty, Jana Hrubého, Ondřeje Fencla a Hromosvodu, nebude chybět tradiční Luboš Stranďa Stráník, k večeru muziku přitvrdí kapela Stará škola-Jinak.

V zámku Valdštejnů by si návštěvníci neměli nechat ujít výstavu grafického projektu studentů SOŠ Litvínov – Hamr Koldům 2000.

V roce 2019 město za nejrůznější celoměstské akce vydalo přes jeden a půl milionu korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru