Jedinečná akce ve Strupčicích! Slavnosti zpestří rekonstrukce bitvy mezi Rudou a německou armádou z roku 1945
Foto zdroj: Oficiální web události
Co se chystá

Strupčice - V sobotu 4. dubna se uskuteční ve Strupčicích velkolepé slavnosti v rámci 75. výročí osvobození Československa a konce II. světové války.

Tato akce bude jediná svého druhu a jedinečná v celém Ústeckém kraji pro letošní rok. Pro návštěvníky se připravuje celodenní bohatý program. Největší lákadlem bude bezpochyby téměř hodinová rekonstrukce bitvy z jara roku 1945 mezi Rudou a německou armádou.

Dále se mohou návštěvníci těšit na výstavu historické bojové techniky - tanků, obrněných vozidel, nákladních automobilů a motocyklů. Nebude chybět ani možnost prohlídky dobových táborů německé a Rudé armády a mnoho dalšího v rámci doprovodného programu.

0903program

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru