IDIO&IDIO pomáhá první linii: Ústecká kapela odehraje dobročinný on-line koncert
Ústecká kapela IDIO&IDIO
Co se chystá

Online koncert na podporu Krajské zdravotní, která v Ústeckém kraji sdružuje pět nemocnic, odehraje ústecká skupina IDIO&IDIO v pátek 24. dubna 2020. Koncert, který se koná pod záštitou projektu „Pomáháme první linii“, začíná ve 20.30 hodin. Sledovat ho bude možné živě na Facebooku.

Projekt "Pomáháme první linii“ přináší v době aktuální pandemie kulturu do bezpečí domova a zároveň podporuje dobrou věc. V den koncertu je možné libovolnou částkou přispět na vybranou instituci, za kterou si kapela IDIO&IDIO zvolila právě Krajskou zdravotní. Umělci i zaměstnanci společnosti Pragosound, která pro koncert propůjčila své prostory a zaměstnance, se vzdávají honoráře ve prospěch dobré věci. Koncert bude možné v přímém přenosu sledovat na Facebooku IDIO&IDIO, společnosti Pragosound a projektu "Pomáháme první linii".

Kde živý stream poběží:

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru