Brány Rokáče se znovu otevírají! První metal po karanténě už tento pátek
Sixth Dimension
Co se chystá

Most - Mostecký hudební spolek, spolu s kapelami Sixth Dimension a Fatal Punishment, připravil na pátek 15. května v mosteckém Rokáči Vinohrady THE MOST METAL SHOW 2020. První metal v Mostě po karanténě a zároveň opožděný křest nového EP "Tabula Rasa" od Sixth Dimension. Začínáme ve 21 hodin.

SIXTH DIMENSION je trash metalová parta ostřílených muzikantů z Mostu a Teplic. Kapela vznikla v roce 2002, někteří členové kapely však aktivně hrají již od roku 1987.

Buchy - bicí
Špirda - kytara
Bombič - kytara
Johnnies - basa, zpěv

1205rokac2

Fatal Punishment

V Rokáči Vinohrady je doplní litoměřická smečka FATAL PUNISHMENT

Martin Sluka - zpěv
Petr Prouza - kytara, back vocals
Aleš Musílek - kytara, back vocals
Lukáš Gabriel - basa
Luboš Šindela - bicí

Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si vstupenky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 19:30.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru