A přece se poběží! Zrušený běžecký závod na Resslu má nový termín
Ressl Kros Run v roce 2019
Co se chystá

Most - A přece se poběží! Třetí ročník závodu Ressl Kros Run, který se měl původně konat 4. dubna, kdy jej překazil koronavir, má nový termín: 27. června. Informují o tom Mostecké listy.

Závod pořádá spolek GreenRunner.cz a statutární město Most. Start je v 11 hodin v bývalém amfiteátru na mosteckém vrchu Ressl, prezentace na místě je od 9:30 do 10:30 hodin. Tak jako v původním rozpisu se běží na dvou tratích: desetikilometrové (přesně 10,3 km) a poloviční (5,0 km). Na pěti kilometrech je na programu i běh se psy (canicross).

Zčásti se poběží na nově dokončené, unikátní vrstevnicové stezce uvnitř vrchu Ressl. Startovné činí 200 korun (dospělí a canicross) a 100 korun (nezletilí). Registrovat se je možno pouze online na www.stopnito.cz, na místě startu v den závodu již není registrace možná.

Parkování vozidel v omezeném rozsahu je zajištěno v areálu rybníčku, u statku a na cestě podél horkovodu podle pokynů městské policie. Na místo startu je to 150 až 300 metrů.

Mapka závodu

2805mapka

Kategorie pro běh – muži a ženy

  • 10 – 18 let
  • 19 – 35 let
  • 36 – 50 let
  • nad 50 let

Kategorie pro canicross – muži a ženy

  • 10 a více let

Vyhlášení výsledků se předpokládá okolo 13. hodiny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru