Sněžný kluk, Jumanji: další level a Zakleté pírko, za 20 nebo 50 korun, v kině Bečov
Kino Bečov. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Bečov - Také v Bečově se lidé od poloviny června mohou těšit na promítání filmů v místním kině. A navíc ještě s dotovaným vstupným.

Obec Bečov tak lidem umožní zhlédnutí zahraničních filmů za vstupné za hubičku. V měsíci červnu to budou tři filmy za 20 nebo 50 korun. Sněžný kluk, Jumanji: další level a Zakleté pírko.

Lidé však musí počítat s několika bezpečnostními opatřeními, které je kvůli pandemii nemoci Covid-19 nutné podle nařízení vlády dodržovat.

Před zahájením promítání bude celý prostor hlediště vydezinfikován. Musí být zachovány rozestupy mezi diváky, 2 metry. Pouze dvojice, které přišly společně, si budou moct sednout vedle sebe, jinak musí být zachován distanc mezi diváky. Během promítání není možné nic konzumovat a je nutné mít po celou dobu návštěvy kina zakrytý nos a ústa.

Filmy za dotované vstupné se budu promítat tři červnové neděle. Podívejte se na program:

  • Neděle 14. června: Sněžný kluk, od 15 hodin, 20 Kč
  • Neděle 21. června: Jumanji: další level, od 18 hodin, 50 Kč
  • Neděle 28. června: Zakleté pírko, od 15 hodin, 20 Kč
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru