Hledáte pro děti zajímavý příměstský tábor? V Kapce zbývají poslední místa
Děti si mohou užít léto s Kapkou. Foto: Klub Kapka
Co se chystá

Litvínov - I letos pořádá dětský plavecký Klub Kapka Litvínov oblíbené příměstské tábory pro děti ve věku od čtyř do deseti let.

Letos se tábor koná ve třech turnusech v termínech, 6. až 10. července., 13. až 17. července a 17. až 21. srpna Ve všech turnusech zbývají již poslední volná místa! Tábor je určen i neplavcům a široké veřejnosti.

Letos je v programu tábora výlet do ZOO, den na koních v Braňanech (jízda na koni, poznávání péče o koně, kontaktní zoo), výlet do Cacao Clubu v Teplicích, den se zvířaty a v neposlední řadě sportovní den! Samozřejmostí je spousta lekcí plavání, lekce saunování, spousta soutěží a zábavy.

Tábor stojí 4900 korun a v ceně tábora je snídaně, dopolední a odpolední svačina, tříchodový oběd v restauraci a celodenní pitný režim.

V ceně je také doprava, veškeré vstupy na akce a táborové tričko!

Přihlášení či více informací na čísle 734 497 927.

Nechte své děti užít prázdniny NAPLNO!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru