V litvínovském divadle se chystá nová premiéra, bláznivá komedie Armagedon
Foto: DVD
Co se chystá

Litvínov - Pokud máte pocit, že se svět kolem vás lehce pomátl, že máte dost rozumu na to, abyste o sobě rozhodovali sami a držíte se hesla, že nejhorší je smrt z leknutí, pak je nová premiéra Docela velkého divadla v Litvínově právě pro vás.

Bláznivou komedii Armagedon o tom, že i tisíce let připravovaný Boží plán může ztroskotat na evropských dotacích, napsal už před devíti lety Robert Geisler, jeden z autorů seriálu Kancelář Blaník.

A tak, když se mladý všehoschopný europoslanec rozhodne poznat, jak žijí “obyčejní lidé” a nastoupí do tramvaje plné lidských obav, nenávisti, komplexů, závisti, nedorozumění, konspiračních teorií, smrtelných nákaz a nesplněných snů, v níž podivní cestující Armagedon chystají, pochopí, že přišla jeho chvíle.

Představení v režii Jurije Galina hraje celé DVD a bude uvedeno na jevišti Docela velkého divadla (26. a 29. června v 19 hodin) a v zahradě Docela velkého divadla (30. června, 2. a 4. července ve 20.30 hodin). Přijďte. Protože bez diváků nemá divadlo žádný smysl.

Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím online prodeje na webu docelavelkedivadlo.cz anebo v pokladně divadla. Více informací na tel. 476 752 487 nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru