Na Osecké trhy si můžete zajet i letos, první je už tuto sobotu
Osek. Ilustrační foto
Co se chystá

Osek – Vedení města Osek ve spolupráci s Informačním turistickým centrem a Cisterciáckým opatstvím v Oseku se rozhodlo i letos pořádat Osecké trhy. Akce, která si už získala značné renomé a přitahuje návštěvníky z Mostecka, Ústecka, Lounska, Děčínska a dalších lokalit, je naplánovaná vždy jednou za 14 dní a koná se pokaždé v době od 8 do 16 hodin.

První letošní Osecké trhy se uskuteční už tuto sobotu, 20. června. Další termíny jsou v červenci soboty 4.7. a 18.7., v srpnu připadnou trhy na termíny 1.8. a 15.8. a v sobotu 12. září se pak letošní Osecké trhy uskuteční naposledy. Cílem akce je podpořit regionální řemeslníky. Ti nabízejí své výrobky v příjemném areálu cisterciáckého kláštera, v jehož nádvoří je také restaurace s nabídkou nápojů a teplých jídel, kde se mohou návštěvníci trhů občerstvit.

Tuto sobotu se můžete těšit například na organizátory avizovanou nabídku nožů, svíček nebo šperků. Tradičně se tady se svým zbožím představují hrnčíři, tkalci keramici, perníkářky, pletařky a řada dalších řemeslníků. Někteří z účastníků své výrobky nejenom nabízejí k prodeji, ale předvedou jejich výrobu přímo v areálu kláštera. I když si nic s sebou neodvezete, návštěva Oseckých trhů určitě stojí za to.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru