Semifinalistka Česko-Slovensko má talent vystoupí v Rokáči Vinohrady
Adéla Radimcová. Zdroj: Mostecký hudební spolek
Co se chystá

Most - Mostecký hudební spolek připravil na tento víkend hned dvě skvělé akce. V pátek 3. července vystoupí v mosteckém Rokáči Vinohrady semifinalistka soutěže Česko-Slovensko má talent ADÉLA RADIMCOVÁ. Dále zahraje kapela ALIVE s třináctiletým kytaristou Tomášem. V sobotu 4. července bude pódium Rokáče vinohrady patrit všem, kdo si chce zahrát. JAM SESSION - PŘIJĎ A HRAJ!

V pátek 3. července V Rokáči Vinohrady vystoupí Adéla Radimcová (ADEELA) – kytaristka a zpěvačka co má ráda pop a folk, ale ráda si zahraje každou písničku. Vystupuje již od svých třinácti let a svým snažením se dostala až do semifinále soutěže Česko-Slovensko má talent. Celý večer zakončí kapela Alive – kapela složená z mladých kluků od 13 do 17 let. Hrají folk-rock, rock a zasahují i do metalu. Samozřejmě rádi zahrají každou písničku, která je zaujme. Spolu hrají od listopadu minulého roku a pěkně jim to notuje.

Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si vstupenky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 19:30.

Sobotní večer bude v mosteckém Rokáči Vinohrady opět patřit všem, kteří si chtějí zahrát. Na pódiu může vystoupit každý, kdo chce představit svou tvorbu, či svou interpretaci jiných autorů. Mostecký hudební spolek staví na osvědčeném newyorském modelu Greenwich Village šedesátých let, kterým prošla většina písničkářů od bezejmenných zpěváků až po osobnosti světové úrovně.

Na pódiu se střídají hudebníci, každý zahraje jednu až tři písničky. Mikrofonu se může zmocnit kdokoli, kdo chce prezentovat své umění. Nesoutěží se v tom, kdo je lepší. Hrají se skladby v jakémkoliv jazyce, žánr nerozhoduje. Pozvi kamarády, přines si svůj hudební nástroj, vyskoč na pódum a zahraj. K dispozici máš kompletní klubové ozvučení.

V průběhu večera si můžeš pohovořit s aktivními muzikanty a hudebními pedagogy. Rokáč Vinohrady, vstupné dobrovolné. Přijď a hraj!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru