V sobotu do Bělušic! Konají se tam tradiční obecní slavnosti, vystoupí i Holki
Foto: FB Holki
Co se chystá

Bělušice – Nemáte na víkend žádné plány, chcete se pobavit, nebo jenom zabavit vaše děti? V tom případě zavítejte v sobotu 18. července do Bělušic. Budou se tu na fotbalovém hřišti konat tradiční obecní slavnosti, při kterých je vždy o pořádnou zábavu postaráno.

Obecní slavnosti v Bělušicích k létu už neodmyslitelně patří. Každý rok je nejen místní, ale také přespolní návštěvníci vyhlíží. Jejich čekání nabírá konce, jelikož sobota je tu.

Pro letošní slavnosti si obec připravila bohatý a zábavný program, který odstartuje úderem 15. hodiny. Hned zkraje si na své přijdou ti nejmenší návštěvníci, pro které je nachystaná dětská show. Po jejím skončení bude pódium patřit kapele, která má ve svém repertoáru hned několik hitů. Písně Pro mámu nebo Vzpomínky zůstanou zazpívají Holki.

Ti odvážnější návštěvníci se budou moci zapojit i do soutěží, které budou probíhat v průběhu celého odpoledne.

Od 17 hodin se k mikrofonu dostane také Michal Tučný a Poslední kovbojové revival. Ani milovníci rocku však nemusí zoufat, i pro ně se v Bělušicích něco najde. Od 18:30 hodin bude pódium patřit mostecké rockové kapele Peters Band. Na jejich vystoupení pak naváže muzikál MAMMA MIA.

Zbytkem večera pak tanečníky a posluchače provede mostecká hudební kapela Sortiment.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru