Fotbal se v Obrnicích hraje už 100 let, jubileum oslaví s věhlasnými hráči
Foto zdroj: TJ SOKOL Obrnice
Co se chystá

Obrnice - Sté výročí svého založení si připomíná v tomto roce fotbalový klub v Obrnicích, jeho zastřešující organizace TJ SOKOL je pak ještě o deset let starší. Oslavu významného jubilea obstará v sobotu 22. srpna zápas místních fotbalistů s týmem SK Strupčice, výkop je v 10:00 hodin.

Diváky pak čeká od 13:00 hodin lahůdka, a to utkání staré gardy obrnických fotbalistů, kteří se budou se snažit vyzrát na věhlasné borce a bývalé fotbalové reprezentanty ze Sigi Teamu v čele s Horstem Sieglem.

Po utkání hvězd následuje od 15:00 hodin jejich autogramiáda. „Naší snahou bylo připravit bohatý a pestrý program pro naše fanoušky i všechny obyvatele, abychom významné jubileum oslavili hrdě, důstojně, ale také s patřičnou dávkou zábavy a legrace. Jsem ráda za vstřícný postoj členů Sigi Teamu, vidět tyhle naše legendy v akci na hřišti patří vždy k nezapomenutelným zážitkům,“ vysvětlila předsedkyně TJ SOKOL Obrnice Venuše Zaspalová.

Návštěvníci se mohou těšit také na výstavu historických fotografií z archivu TJ SOKOL Obrnice, tombolu a soutěže o ceny. „Akci finančně podpořila obec, přispěla také společnost Keramost. Dotaci přislíbil Ústecký kraj a okresní a krajská pobočka fotbalového svazu,“ doplnila Zaspalová.

Mezi elitní členy Sigi Teamu patří vedle Horsta Siegla například Ivan Hašek, Ladislav Vízek, Antonín Panenka, Vladimír Šmicer, Pavel Kuka, Martin Frýdek nebo Karel Poborský.
Mužský tým TJ SOKOL Obrnice působí v 1. B třídě skupiny B Ústeckého kraje. Sobotní zápas se Strupčicemi je zahajovacím utkáním 1. kola ročníku 2020/2021. Dalšími soupeři ve skupině jsou fotbalisté z Meziboří, Lenešic, Duchcova, Ohníče, Nového Sedla, Března, Kopist, Krásného Dvora, Oseku, Podbořan, Blažimi, Chlumčan, Údlic a Vroutku.

Obrnická tělovýchovná jednota SOKOL sdružuje vedle členů fotbalového týmu mužů také oddíl stolního tenisu. Pro ženy pak pořádá lekce aerobiku a aktivní cvičení pro zábavu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru