Velká módní show proběhne v krásném prostředí lázní Bílina. Spatříte na ní na 200 outfitů
Foto: Beauty 2000
Co se chystá

Bílina - Módní přehlídky bílinského butiku Beauty 2000 jsou velmi oblíbené. Dámy každého věku se na nich mohou inspirovat a dobře si představit, jak by ten který model slušel jim. Modely totiž vždycky předvádí ženy s běžnými proporcemi. Módní show si nenechte ujít ani letos, uskuteční se již za pár dní.

Beauty 2000 pořádá 15. srpna od 18.30 hodin velkou módní show Beauty Fashion Night. Uskuteční se pod širým nebem v krásném prostředí lázeňského lesoparku v Bílině, u hudebního altánu Kyselka.

Přes dvě desítky modelek, ale i modelů zde předvede několik kolekcí módních outfitů. Návštěvníci se mohou nechat inspirovat dvěma stovkami tipů na to, jak mohou být dámy krásně oblečeny pro každou příležitost ve velikostech 34 až 52 a také několik tipů módy pro muže. Chybět nebude aktuální letní móda, společenská móda, zejména oblíbené české značky Nela, black and white Extravagant Fashion, dámská Man Fashion business móda, svatební móda svatebního salónu SiRé Bílina a také tipy vhodného oblečení pro svatební hosty. Dále spatříte novou podzimní kolekci originální české značky MAM FASHION, módu z butigue MaxNell. K vidění budou i kolekce módních doplňků.

0608bilina2

Chystaná jsou i další překvapení, jako móda z 19. století, prezentace kosmetiky, stánek s drinky, hudební vystoupení, či soutěž o ceny. Večerem budou provázet Martin a Jirka.

Vstupenky zakoupíte v butiku Beauty 2000 na Mírovém náměstí 87 Bílina, vstupné 250 Kč, kapacita je omezena, tak si pospěšte. Areál bude otevřen již od 17.30 hodin.

Program Beauty Fashion Night:

17:30 Otevření areálu
18:30 Zahájení akce
18:45 Přehlídka – 19. století
19:00 Přehlídka Summer fashion
19:20 Přestávka + Soutěž
19:45 Přehlídka Svatební a společenská móda
20:15 Přestávka
20:30 Přehlídka Dámská Man Fashion (Byznys móda)
20:45 Kulturní přestávka
21:15 Přehlídka Black and White Extravagant Fashion
21:45 Rozloučení a ukončení

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru