Přijeďte už tento víkend! V Horním Jiřetíně je tradiční pouť a městské slavnosti
Hlavní scéna před kulturním domem letos nabídne třeba známou kapelu Buty. Foto archiv: Horní Jiřetín
Co se chystá

Horní Jiřetín - Nadcházející víkend (15. a 16. 8.) bude v Horním Jiřetíně patřit městským oslavám a pouti. Kolotoče a další pouťová lákadla v sobotu (15. 8.) doprovodí bohatý program města.

Ten začne ve 12:30 v areálu u chovatelů dechovkovou muzikou a pokračovat bude písničkářem Pepou Štrossem nebo večerní retroparty. „Letos jsme ze známých důvodů program trochu upravili, u kulturního domu letos začínáme až v 17 hodin," okomentoval místostarosta Jiří Beneš.

https://www.youtube.com/watch?v=mGCj1wzKk9Y

Hlavní scéna před kulturním domem letos nabídne třeba známou kapelu Buty, Starou školu JINAK, Devianty nebo Vladimíra Hrona s kapelou The Drops. A co nabídnout bude mít i místní koupaliště, kde se v sobotu objeví od 13:00 skupina historického šermu Bohemia Fenix nebo žonglérské vystoupení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru