V sobotu si zajeďte na Moldavu na alternativní hudební festival
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Moldava – V sobotu 15. srpna si mohou rockeři užít jedinečný alternativní festival na Moldavě v Krušných horách. Organizátoři akci pojmenovali Moll dává fest a uspořádali jí k poctě moldavského nádraží. Projekt, který je kombinací happeningu, festivalu a koncertu, začne na pódiu u historické budovy nádraží v 15 hodin.

Účastníkům se představí pořádající kapely. Teplicko-ústecká formace La Banda de Contenedor, s afro-kubánským rytmickým základem, se skladbami od punku až k folku a hiphopu. Dále Vibes a Justin Lavash, virtuózní kytarista a zpěvák se syrovým zpěvem, který hraje ve stylu blues, folk i jazz. Doplní je kapely Kultivovaný hluk a Chichimeků.

Na místě bude stánek s občerstvením, pivem a organizátoři slibují, že se v nabídce možná objeví také čaje a vodnice. Účastníci mají několik možností k přespání. Buď ve vlastních stanech na nedaleké louce, v autech nebo přímo na Moldavě, v rodinném ubytovacím zařízením Moldavská šatlava, kde je nutné si nocleh předem rezervovat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru