Litvínovští knihovníci připravili pro své čtenáře a návštěvníky akcemi nabité září
Městská knihovna v Litvínově.
Co se chystá

Litvínov - V litvínovské knihovně končí letní provoz a začíná smršť akcí. Vše vypukne hned začátkem září balením učebnic do folie, která vydrží po celý školní rok. Náš profesionální tým baličů, posílený řadou dobrovolníků, se nezalekne žádného roztodivného tvaru ani salátového vydání. Velké balení učebnic bude probíhat do 11. 9. vždy od 12:00 (ve středu od 13:00) do konce provozní doby knihovny.

V rámci mezinárodního projektu Bookstart (S knížkou do života) bude ve čtvrtek 10. 9. připravena pro malé čtenáře tvořivá dílnička, knihovníci dětem přečtou pohádku a rodiče i prarodiče si budou moci odpočinout u kávy či prohlédnout tematickou výstavku knih. Děti si navíc na dalších akcích vyrobí zvířátko z ruliček toaletního papíru nebo připínací placku a protáhnou se v zápasnickém klání na pohybové konzoli Xbox 360.

Dospělí návštěvníci se mohou těšit na zahájení zimního semestru Univerzity volného času přednáškou na téma Jezero Most (čt 10. 9. od 14:30), na kterou budou dále navazovat přednášky o Velké trojce Karibiku a Pravěku českých zemí. Chcete-li mít hezké noční sny, máte možnost si vyrobit lapač snů na Tvoření bez talentu v pondělí 21. 9. od 15:00. A kdo hledá knižní perly, přijde si na své na oblíbené velké burze knih, která se bude konat na sklonku měsíce od 29. 9. do 2. 10.

To vše a mnohem více se uskuteční již v původní (standardní) otvírací době knihovny:

Pondělí

  • 8:00 – 18:00

Úterý

  • 8:00 – 17:00

Středa

  • 13:00 – 18:00

Čtvrtek

  • 8:00 – 17:00

Pátek

  • 8:00 - 16:00

Podrobný program naleznete na webu: www.knihovna-litvinov.cz, anebo se zastavte přímo za knihovníky pro tištěný program.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru