Do života s knihou v ruce. Přijďte na Den pro rodinu do litvínovské knihovny
Foto: Městská knihovna Litvínov
Co se chystá

Litvínov – Jedna z nejlepších věcí, co můžete dát do života svému dítěti, je dobrý vztah ke knihám. Ať chceme či ne, čtení nás provází každým dnem. Často schopnost porozumění textu rozhoduje, kdo svěřenou práci vykoná správně a kdo ne, od čehož se nakonec odvíjí náš úspěch v životě.

To si uvědomuje i celá knihovnická obec a nabízí tak rodičům pomocnou ruku v podobě mezinárodního projektu S knížkou do života. Ten je určen pro rodiče a prarodiče s dětmi od narození do 6 let věku. V rámci projektu litvínovská knihovna pořádá akci Den pro rodinu ve čtvrtek 10. září 2020 od 9:00 do 16:00.

Během akce se malí čtenáři mohou těšit na čtení pohádky, výtvarnou dílnu, lehké cvičení a samozřejmě spoustu krásných knih a hraček. Rodiče a prarodiče si budou moci dát kávu nebo čaj.

Termíny dalších akcí v rámci projektu S knížkou do života budou zveřejňovány na webových stránkách knihovny: www.knihovna-litvinov.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru