Galerie Teplice zve na šestý ročník prestižního castingu Elite Model Look
Casting Elite Model Look. Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - Šestý ročník modelingové soutěže Elite Mode Look se uskuteční v pátek 18. září v obchodním centru Galerie Teplice. Soutěž je určena pro mladé ženy a muže, kteří si chtějí splnit svůj sen a získat garantovanou smlouvu s agenturou Elite v celkové hodnotě 850.000 EUR.

Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorkou soutěže je topmodelka Denisa Dvořáková, která bude castingem provázet.

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu, časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look a dekorativní kosmetiky ARTDECO. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci značky Rowenta předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost s maximální péčí pro zachování jejich zdraví.

Do 14 dnů po skončení castingů budou kontaktováni všichni, kteří postoupí do semifinále, jenž se bude konat v říjnu v Praze. Vybrané dívky a mladí muži se v srpnu zúčastní finále, které se uskuteční na Pražském hradě.

Vítězka a vítěz národního finále odcestují na 37. ročník světového finále Elite Model Look.

„Jsem potěšen z odezvy na každoroční kola našich castingů. Velmi si vážím důvěry mladé generace a jejich obrovského zájmu a účasti. Jako nejúspěšnější projekt hledání nových tváří v Čechách a na Slovensku se cítíme zavázáni k vybraným adeptům a tak i přistupujeme k managementu kariér finalistek a finalistů. Jsem hrdý na to, že na velký počet světových vítězek z našich zemí jsme navázali i vítězstvím Slováka Andreje Chamuly na světovém finále, které se konalo loni v Paříži,“ uvedl ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru