Čas je mozek! Chystá se charitativní běh proti mozkové mrtvici, podpořte dobrou věc i vy
Foto: Krajská zdravotní
Co se chystá

Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a. s., podpoří charitativní běh proti mozkové mrtvici v Ústí nad Labem zvaný „Čas je mozek“. Sportovní akci pořádá Česká společnost intervenční radiologie, Cerebrovaskulární sekce České neurologické společnosti České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně a Nadační fond Čas je mozek za podpory Centra vysoce specializované cerebrovaskulární péče Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

Cílem je upozornit na zákeřnost této nemoci, letošní výtěžek z běhu bude věnován na pomoc pacientce, která cévní mozkovou příhodu prodělala v sedmém měsíci těhotenství. Start běhu je 15. září 2020 v 16:00 hodin u Speciální základní školy, Mateřské školy a Praktické školy, Pod Parkem 2788/2, Ústí nad Labem – Severní Terasa.

Registrace účastníků běhu proběhne od 15:00 do 15:45 hodin. Trať dlouhá zhruba 3 kilometry povede Centrálním parkem na Severní Terase, má minimální převýšení a každý účastník ji může zdolat během i chůzí.

Startovné je 100 Kč na osobu. Návštěvníci akce si budou moci zakoupit tričko vyrobené speciálně pro charitativní běh, láhev na pití nebo nákrčník. Registrace a platba startovného bude možná pouze v místě charitativního běhu a v hotovosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru