Barrel bar chystá Šimi trumpet show
Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Barrel bar, který byl teprve nedávno nově otevřen v podzemí budovy Business centra na Třídě Budovatelů číslo 2957 v Mostě, chystá skvělou akci. V sobotu 19. září vás zde kromě skvělých drinků a dobrého jídla čeká od 20 hodin živý koncert Šimi trumpet show.

Šimi trumpet show je energická fúze elektronické hudby s trumpetou. Výsledkem se stává jedinečná show, která svým stoprocentním nasazením rozduní taneční parket v rytmech elektronické a taneční muziky.

Barrel Bar bude v průběhu této akce nabízet drinky za speciální akci, například koktejly cuba libre, mojito, či sex on the beach za 80 Kč, dále Kozla Mistrův ležák 0,5l za 36 Kč a černého Kozla 33 Kč. Těšit se můžete i na speciální nabídku vybraných jídel. Další informace o akci najdete zde: https://www.facebook.com/barrelbarmost/

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru