Akce pro všechny milovníky dobrého vína – nenechte si ujít Chrámecké vinobraní 2020
Vinice pod mosteckým Špičákem s výhledem na Hněvín. Foto: České vinařství Chrámce
Co se chystá

Chrámce - České vinařství Chrámce zve všechny milovníky dobrého vína a také všechny, kteří chtějí příjemně strávit třetí sobotu měsíce září, do prostor svého vinařství na Chrámecké vinobraní 2020.

Všichni návštěvníci budou mít vstup zdarma a budou na ně čekat ochutnávky všech vín tohoto vinařství a také jejich skvělého červeného či bílého burčáku. Kromě toho se dozví i spoustu zajímavostí o výrobě a zpracování vína, uvidí i ukázky zpracování hroznů a výroby vína. Zájemci se mohou také zúčastnit prohlídky vinařství s průvodcem.

V průběhu dne budou zejména děti hledat poklad svatého Václava a čekají je i další úkoly, na závěr návštěvníky určitě potěší opékání vuřtů. Chybět nebude ani občerstvení, dobré klobásy a sýry.

Akce Chrámecké vinobraní 2020 se uskuteční v sobotu 19. září v době od 8.00 do 18.00 hodin v Českém vinařství Chrámce, na adrese Chrámce 32.

Pro další informace volejte na telefonní číslo 603 383 846 nebo 775 024 025, nebo je najdete také na webových stránkách vinařství. Parkování před vinařstvím bude zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru