Oblíbené vánoční trhy v Mostě budou! Za jakých podmínek na ně můžete přijít?
Vánoční strom na 1. náměstí. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - O vánoční Most lidé nepřijdou. Vánoční trhy na 1. náměstí budou, ale za zpřísněných hygienických opatření proti koronavirové pandemii a bez doprovodného programu. Začínají již tento pátek 27. listopadu a potrvají až do 22. prosince. Otevřeny budou každý den od 10 do 18 hodin.

Těšit se můžete na prodej vánočních stromků, jmelí, dekorací, farmářských výrobků či hraček. Stále platí zákaz konzumace jídla a pití na veřejnosti. K vidění budou dva vyřezávané dřevěné betlémy a ohrádka se zvířaty. A tomu všemu vévodí vánoční strom s aurorou, která světelně reaguje na zvukové předměty.

"Děti budou navíc moci poslat svá vánoční přání. Před vstupem do magistrátu bude připravena Ježíškova pošta. Chystáme i překvapení! Kromě trhů připravuje město Most další on-line program. Pro velké i malé milovníky ledu máme bohužel špatnou zprávu – kluziště v Radničním parku se letos stavět nebude," uvedla mluvčí města Klára Vydrová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru