Na Nový rok na kolo! Přijďte si i vy projet některou z tras novoroční vyjížďky
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Most - Jako každý rok, tak i v první lednový den roku 2021 se uskuteční Novoroční Hobby jízda městem Most, jejímž organizátorem je Cyklo Point Most Hobby Team za podpory statutárního města Most a ve spolupráci s neziskovou organizací Life is Skill. Díky rozmístěným NFC čipům a aplikaci LiSApp se lidé budou pohybovat po předem stanovených trasách, které budou známy nejpozději do 30. prosince 2020.

Startovat se bude jako pokaždé od kašny na 1. náměstí, ale tentokrát ve skupinkách mezi 10. až 15. hodinou. Novinkou oproti loňským ročníkům je nutnost dodržovat vydaná vládní nařízení vycházející z protiepidemiologického systému, který se momentálně nachází ve 4. stupni.

Proto není umožněn hromadný start účastníků a bude se tak startovat individuálně podle předem zarezervovaných startovacích časů. Na každý startovací čas se může zaregistrovat skupina osob v počtu, který bude limitován podle aktuálních vládních opatření. Další info zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru