Přijďte ochutnat dvacet let stará vína na chystaný Den otevřených dveří do vinařství v Chrámcích
Vinice na Mostecku. Ilustrační foto
Co se chystá

Chrámce - Na sobotu 12. června od 8 do 18 hodin chystá České vinařství Chrámce další z veřejností oblíbených dnů otevřených dveří. Pro návštěvníky budou nachystána k ochutnávce, ale i ke koupi až dvě desítky let stará vína.

Kromě ochutnávky všech vín vyrobených od roku 2000 až do současnosti vás čeká také prohlídka vinařství s průvodcem, teplé i studené občerstvení, uzeniny a sýry. Pro děti budou připraveny různé hry, včetně hledání pokladu, pro dospělé pak posezení na zahradě s opékáním buřtů.

Pro návštěvníky Dne otevřených dveří bude zdarma k dispozici parkování, vstup do areálu bude také zdarma. Další informace získáte na tel. 603 383 846 nebo na 775 024 025, či na webových stránkách vinařství nebo na Facebooku.

DOD2021

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru