Až do konce října hledejte pracovní pozice na portále Regionálního veletrhu pracovních příležitostí
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Most - Okresní hospodářská komora Most ve spolupráci s Úřadem práce ČR pořádá Regionální veletrh pracovních příležitostí 2021. Letošní 5. ročník se koná pouze v elektronické podobě.

„Tuto formu jsme byli nuceni zvolit z důvodu aktuální situace v souvislosti s pandemií COVID-19. Věřím, že příští rok se naši zaměstnavatelé setkají s uchazeči již tváří v tvář,“ uvedla Jiřina Pečnerová, ředitelka OHK Most.

Prezentace firem, nabídku pracovních míst či kontakty na personalisty najdete až do 31. října zde. Tištěné katalogy budou k dispozici v omezeném množství na OHK Most a Úřadu práce v Mostě od 14. června.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru