V pátek začíná na Benediktu promítání letního kina. Na co se můžete těšit?
Letní kino na Benediktu v loňském roce. Foto: archiv
Co se chystá

Most - Blíží se první letošní Letní kino na Benediktu. Benedikt přivítá první diváky již tento pátek 16. července. Novinkou je možnost užít si film z pohodlí skládacího lehátka. Informují o tom Mostecké listy.

Kdo bude mít zájem, bude moci využít skládací lehátko. A protože lehátek není nekonečné množství, kdo chce mít jistotu, že se na něj lehátko dostane, měl by se předem registrovat na portálu WENT.FM a zaplatit registrační poplatek 15 Kč za tuto VIP vstupenku. Oproti vratné záloze 200 Kč mu pak bude látkové lehátko na dřevěném rámu zapůjčeno.

A co víc, tato vstupenka bude slosovatelná a dva výherci získají volné lístky na hudební minifestival Benedikt Music Open, který se bude konat na Benediktu 15. srpna a jehož hlavní hvězdou bude kapela Horkýže Slíže. Losovat se registrační vstupenky budou i na následném letním kinu za čtrnáct dní, tedy 30. července.

Stejně jako v loňském roce se letní kino koná čtyřikrát během letních prázdnin, a to v termínech 16. a 30. července a 13. a 27. srpna, a stejně jako vloni první na řadu přichází dětský film od 18 hodin, dospělí diváci se mohou těšit na promítání od 20 hodin.

V pátek 16. července je na programu dětský americký animovaný film Jak vycvičit draka 3 a od 20 hodin potom americká komedie Čtyři pokoje (film není vhodný pro děti do 12 let).

Zajištěno bude i občerstvení. Vstup na letní kino je zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru