Matyldu uzavře terénní triatlon: O víkendu se chystá Krušnoman
Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - V neděli 25. července se na Matyldě koná Krušnoman Cross Triathlon Most. Z tohoto důvodu budou dráha podél Matyldy a vodní plocha pro veřejnost od 8 hodin zcela uzavřeny. Pokud ale chcete závodníky podpořit fanděním, jste vítáni.

Krušnohoman Cross Triathlon Most je terénní triatlon, který se skládá z plavání, jízdy na horském kole a běhu a je určen pro širokou veřejnost. Soutěží se v několika kategoriích, ta nejnáročnější, takzvaná long, se skládá z 1,2km plavání, 32km MTB a 10kilometrového běhu. Připraveny jsou i další kategorie, například i pro ty nejmenší sportovce do pěti let, ti musejí smočit nožky po kotníky, zdolat 50 metrů na odstrkávadle nebo kole a stejně dlouhou vzdálenost uběhnout.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru