Je tu pouť v Horním Jiřetíně! Městské slavnosti letos lákají na Dalibora Jandu
foto: Ibra Ibrahimovič
Co se chystá

Horní Jiřetín - Velká změna čeká domácí i přespolní návštěvníky letošních městských oslav a pouti, které se uskuteční 14. a 15. srpna.

Kolotoče se stěhují do prostoru bývalého kolejiště v ulici Černická a přiblíží se tak ke kulturnímu domu, v jehož okolí se tradičně ukáže bohatý program městských oslav. Hlavním lákadlem hudebního programu bude Dalibor Janda s kapelou Prototyp a exkluzivním hostem Jiřinou Annou Jandovou. Koncert Dalibora Jandy rozezní prostor před kulturním domem 14. 8. od 19 hodin.

Na hlavním pódiu se v rámci hudebního večera představí kapely Zlej sen, Devianti nebo Totální nasazení. „Totáči" program oslav završí. Program ale bude lákat návštěvníky již od rána. „Návštěvníci se mohou od rána těšit na žongléry, divadélko pro děti, kejklíře nebo pěší rytířský turnaj. Tradičně bude znít také dechovka areálem chovatelů, kde také vystoupí skupina Skanzen a chybět nebude ani retroparty se Zdeňkem Lukeslem," okomentoval za město Jiří Beneš. Aktuální info najdou zájemci ve FB skupině Horní Jiřetín kulturní.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru