V mosteckém divadle se uskuteční další ročník charitativní přehlídky Móda a hvězdy
Foto: archiv
Co se chystá

Most - V Městském divadle v Mostě se dne 17. října uskuteční další ročník charitativní přehlídky Móda a hvězdy.

Jedná se o přesunutý termín z loňského podzimu, kdy pandemická situace v Česku nedovolila konání této oblíbené módní show. Ten, kdo si koupil vstupenky na módní přehlídku Móda a hvězdy již v loňském roce, uplatní je letos.

I v letošním roce se díky výtěžku z akce bude pomáhat dětem z Klokánku v Teplicích, z DD Vysoká Pec a Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové.

Na mole kromě špičkových českých modelek a modelů spatříte opět i krásné modelky a letos i mužské modely běžných velikostí. Novinkou na přehlídkovém mole budou děti z Klokánku a z Dětského domova ve Vysoké Peci. Pro ty bude jistě velký zážitek a obrovská motivace, až jim zatleská vyprodané divadlo. Celým večerem budou slovem provázet David Gránský a Karel Kašák.

Módní show Móda a hvězdy odstartuje 17. října v 18 hodin v mosteckém divadle.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru