Pražské Divadlo Kalich uvede v Bílině komedii Ani spolu, ani bez sebe. Hrají Jana Paulová a David Suchařípa
Zdroj: KC Bílina
Co se chystá

Bílina - Kulturní centrum Bílina zve na divadelní komedii z repertoáru pražského Divadla Kalich Ani spolu, ani bez sebe.

Odehraje se 29. září od 19 hodin v Městském divadle v Bílině. Na divadelních prknech si užijte herecké výkony Jany Paulové a Davida Suchařípy.

Ani spolu, ani bez sebe - Jejich byty dělí jen pár metrů společné chodby, ovšem ani dva jako by žili každý na jiné planetě. Ona – renomovaná psycholožka, on – manažer marketingu. Shodnout se dokážou jen na jediném: že toho druhého prostě nemůžou vystát. Jenže pod každodenními slovními přestřelkami a dohady prosvítá cit, který si oba dva zprvu odmítají přiznat. Nikdo z nás přeci nechce zůstat sám a jak známo, protiklady se přitahují!

Za vstupné zaplatíte v přízemí 400 Kč, na balkoně 300 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru