VIDEO: Eddie Stoilow a Bára Basiková zvou na The Most Christmas Gala
Galakoncert v Mostě slibuje hudební zážitek.
Co se chystá

Most – The Most Christmas Gala, společenský večer plný hudby, známých osobností a sváteční atmosféry. Konat se bude 12. prosince od 19 hodin v Městském divadle v Mostě a návštěvníkům slibuje jedinečný předvánoční zážitek.

Stačí říci jména pozvaných hostů a je jisté, že diváci nebudou odcházet zklamaní. The Most Christmas Gala bude po hudební stránce představením unikátních propojení slavných umělců jako jsou Big Band Felixe Slováčka, Felix Slováček senior a Felix Slováček junior. Jako hlavní hosté se představí Bára Basiková, Anička Slováčková a Ladies of the Night. Velmi zajímavým překvapením bude unikátní vystoupení Eddie Stoilow s frontmanem Janem Žampou. „Bude to jednoduše unikátní a krásný večer plný překvapení, drobných dárků a super závěru, na který jistě budete rádi vzpomínat,“ říká jeden z pořadatelů ze společnosti The Most 4 you. Nechce prozrazovat více, aby příchozí nepřipravil o moment překvapení.

To vše se odehraje v nazdobeném a provoněném mosteckém městském divadle. „Hned po první vůni Vánoc nabídneme welcome drink svařáček. Na děti taky myslíme, vánoční sladkost potěší nejen je,“ dodává organizátor. Ve foyer atmosféru, krom vánočních vůní, nápoje a dalších drobností, podpoří intimní performance živé komorní hudby s oblíbenými vánočními skladbami.
V ceně vstupenky je focení i svařák na přivítanou

https://www.youtube.com/watch?v=1v7u6o_xLYQ

Budete-li si přát, získáte krásnou profesionální vánoční fotku z fotokoutku, který bude zajištěn renomovaným studiem. Na večer tak budete mít památku třeba se svojí rodinou či s kolegy z práce, s kamarády.

Toto vše na vás čeká již v ceně vstupenky, tedy na místě již nic neplatíte. Vstupenka stojí 750 korun, k zakoupení je v rámci systému mosteckého divadla (rezervace na tomto odkazu), případně můžete kontaktovat pořadatele na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

„V případě zájmu o VIP vstupenky v hodnotě 1 750 korun nabízíme možnost zakoupení jak pro individuální zájemce, tak pro firemní skupiny a managementy. V případě odběru většího množství vstupenek vše řešíme individuálně,“ přibližuje organizátor.

VIP vstupenka zajistí přístup do VIP sektoru, majitelé budou sedět v nejlepších řadách a budou moci okusit vánoční gala catering od společnosti Lagarto.

https://www.youtube.com/watch?v=RW-h36_G87A

V případě zájmu o VIP vstupenky pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Finance za zakoupené vstupenky budou v případě zrušení koncertu v plné výši vráceny, případně bude nabídnuta více než adekvátní náhrada. Výběr vrácení, či náhrady ve vyšší hodnotě bude plně na vás.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru