Předvánoční gala večer v mosteckém divadle nebude. Neumožní to aktuální vládní opatření
Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Vzhledem k aktuálnímu stavu epidemie Covid 19 a jasnému vyjádření hygieniků ohledně hygienických a zejména vládních opatření byli organizátoři nuceni zrušit The Most Christmas Gala 2021. Obavy všech milovníků krásné hudby, Vánoční atmosféry a společenské zábavy se naplnily. The Most Christmas Gala 2021  bohužel nelze realizovat v situaci, která v České republice panuje.

"Pochopitelně nelze hledat nový náhradní termín Vánoční akce např. v březnu, a proto jsme se rozhodli letošní akci zrušit bez adekvátní náhrady. Budeme se však s vámi všemi moc těšit na jaro a vlastně celý rok 2022 (např. na The Most Christmas Gala 2022) a roky následující, kdy pro vás všechny chystáme mnoho zajímavých a nových kulturních, společenských, sportovních akcí a zážitků. Moc se těšíme na společné zážitky, budeme vás průběžně informovat," vysvětlují organizátoři ze společnosti The Most 4you.

Všechny zakoupené vstupenky budou proplaceny v plné výši v místě, kde lidé svou vstupenku zakoupili + jako poděkování za podporu umělců a nového projektu obdrží a dostane každý za svou vrácenou vstupenku Vánoční dárek od Ježíška v podobě poukázky na 25% slevu na jakoukoliv kulturní, společenskou, či sportovní akci, kterou v roce následujícím připraví společnost The Most 4you.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru