Co dělat na Silvestra? Most i Litvínov program zrušil, ohňostroje ale budou!
Vloni mohli Mostečané sledovat ohňostroj odpálený z parkoviště před hradem Hněvín. Foto: archiv / Oldřich Hájek
Co se chystá

Mostecko - Kvůli aktuálním vládním opatřením města Most i Litvínov zrušila doprovodný program, který měla přichystána na poslední den v roce. O ohňostroje ale Mostečané ani Litvínované nepřijdou.

Most

Letošní ohňostroj se bez kulturního programu přesune opět na hrad Hněvín. Oblohu nad městem rozzáří v 19 hodin. Odpočet i hudba k ohňostroji bude vysílána on-line prostřednictvím YouTube kanálu města na webových stránkách, facebooku a velkoplošné obrazovce, stejně tak vstup s moderátorem Petrem Říbalem.

Na bezpečnost silvestrovských oslav dohlédne přímo u odpaliště a stanoviště u vodárny Jednotka sboru dobrovolných hasičů Most. Kulturní program, během kterého měl vystoupit zpěvák Michal Hrůza na 1. náměstí, se neuskuteční. Zimní farmářské trhy zůstávají otevřeny až do 6. ledna 2022. Stánkový prodej je zde zajištěn denně od 10 do 18 hodin, ostatní kulturní program na trzích zůstává beze změn.

Litvínov

Město Litvínov aktuálně oznámilo, že s ohledem na epidemickou situaci a platná nařízení ruší program Rodinného Silvestra v Zámeckém parku. Ohňostroj bude odpálen ve Voigtových sadech v 18 hodin bez programu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru