Most chystá letos 120 akcí pro veřejnost. A má velký plán na dvoudenní Mosteckou slavnost!
Letos se na náměstí poprvé kona Food Truck Festival. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - V roce 2022 chce město Most stihnout 120 akcí, které jsou nyní připraveny v zásobníku odboru školství, kultury a sportu. Hlavní pořadatelství nebude vždy na odborech magistrátu města, ale na každé akci bude město Most někdy větším, někdy menším způsobem spolupracovat.

Těšit se můžete například na farmářské trhy, Masopust, Divadelní festival NaNečisto nebo Velikonoční jarmark. Ve spolupráci s Central Most chystá město úspěšný Food Festival Most.

Připravuje se také série minifestivalů s názvem Malá Paříž. Celý koncept zahrnuje celkem deset nedělních programů o dvou až třech hudebních vystoupeních. Vše odstartuje 22. května a skončí 25. září.

O své nepřijdou ani milovníci filmů. Pracuje se s variantou přesunu Letního kina z Benediktu, kde bude probíhat rekonstrukce amfiteátru, do Radničního parku. Mosteckou slavnost chystá město v novém formátu, který rozloží do dvou dnů. Začne se v pátek odpoledne a skončí v sobotu pozdě večer.

První polovina roku bude bohatá i na sportovní akce. Sportovat se bude nejen na jezeře Most, ale i na Matyldě, Benediktu či Resslu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru