Festival u mosteckého jezera The Most Fest zažije barevný běh Rainbow Run, závod dračích lodí i lety vrtulníkem
Těšte se na netradiční velký festival hudby, kultury a sportu v Mostě.
Co se chystá

Most - V termínu od 11. do 14. srpna proběhne netradiční sportovně-hudební festival s názvem The Most Fest u mosteckého jezera. Návštěvníci mohou aktivně sportovat nebo se jen tak přijít podívat.

Barevný běh Rainbow Run je lákadlem pro děti i dospělé. Nepůjde o lámání rekordů, vyhraje ten, kdo se zkrátka jakkoliv zúčastní. Odměnou všem bude nevšední zážitek, nejbarevnější fotky pro sociální sítě a nezapomenutelná atmosféra. Trať totiž není pro vrcholové sportovce, děti běží jen 1 kilometr a dospělí 3 kilometry. Na své si přijdou i diváci. Závodníci se mohou těšit na medaili, tričko, barevné brýle a barvy, kterými pak všichni spolu vytvoří duhu.

Jezero Most ožije na The Most Fest i draky. Posádky dračích lodí zde změří své síly a jedna posádka bude opravdu nevšední. Protože hlavním moderátorem The Most Fest bude Jakub Kohák, rozhodl se postavit do závodů svou vlastní posádku ze známých osobností a stanout v čele v roli bubeníka lodi. Protože jsou k dispozici i malé lodě pro 11 závodníků, sestavit si vlastní posádku může kdokoliv, tedy i vy. O legraci bude rozhodně postaráno a je škoda o takový zážitek přijít.

A pro ty, které láká pohled z ptačí perspektivy, se přímo nabízí možnost letu vrtulníkem. Naskytne se tak možnost originálního pohledu nejen na celý areál festivalu, ale také na jezero a město Most, krajinu Podkrušnohoří, mostecký autodrom i hipodrom, zámek Jezeří a mnoho dalšího. Pokud by ale někdo zatoužil prolétnout se již nyní, 16. dubna proběhnou lety u napouštěcího objektu jezera Most (rezervaci je možné provést na tomto odkazu, lety probíhají od 11 hodin).

Mimo hlavní lákadla se mohou návštěvníci těšit na The Most Fest i na další sportovní vyžití, v areálu budou umístěny ale také koncertní, divadelní a taneční scény. Na koncertech vystoupí přední české kapely (například MARPO &TROUBLEGANG, EDDIE STOILOW, RICHARD MÜLLER, LUCIE BÍLÁ A ARAKAIN, PSH & VLADIMÍR 518, JANEK LEDECKÝ a další), prestižní umělecké soubory přijedou se zajímavými divadelními hrami – návštěvníci se mohou těšit například na Divadlo Na Jezerce. V rytmech vyhlášených kapel a taneční i elektronické hudby, kterou namixují vyhlášení DJ, pak lze na akci The Most Fest zažít malou Ibizu pod Hněvínem.

The Most Fest tedy nabídne u českého moře letní dovolenou, na které se může bavit celá rodina. Na závody i lety vrtulníkem doporučují organizátoři udělat včasnou rezervaci přes webové stránky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru