Milujete jídlo? Chcete objevovat nová jídla? Galerie Teplice pro vás připravila Teplický food festival!
Foto zdroj OC Galerie Teplice
Co se chystá

Teplice - Tradiční i netradiční pokrmy a gastronomické speciality, to vše ve špičkové kvalitě. A k tomu zábavný doprovodný program pro celou rodinu a vstup zdarma. Obchodní centrum Galerie Teplice nachystala na víkend 23. a 24. dubna Teplický food festival!

Festival potěší všechny milovníky jídla a také ty, kteří rádi objevují novinky v gastronomii. Pochutnat si budete moci na skvělé churros – sladké španělské koblize, belgických hranolkách, šťavnatých burgerech, francouzských makronkách, rolované zmrzlině, jahodách s čokoládou, domácích limonádách a další specialitách!

Děti si vyhrají v dětském koutku, na skákacím hradu, trampolíně a užijí si veselé malování na obličej.

Dorazte s celou rodinou, rozhodně je na co se těšit!

Nákupní centrum zve také všechny gurmány do nové thajské restaurace EAT THAI v Galerii Teplice. Ochutnejte autentickou thajskou kuchyni!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru