CHYSTÁ SE: Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2022
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - Láká vás molo, focení a světla reflektorů? Tak dorazte na nejprestižnější modelingový casting v České republice – Schwarzkopf Elite Model Look ČR se koná 14. května od 15.00 hod. v Galerii Teplice.

Vstupte do světa modelingu! Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Možná jste to právě vy, kdo bude reprezentovat Českou republiku na světovém finále Elite Model Look!

Celou akcí v Galerii Teplice vás bude provázet youtuber Martin Carev. Zažijte nezapomenutelnou atmosféru, dostaňte se do rukou profesionálů a užijte si skvělý den!

edeniky 2943

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu. V rámci castingů bude probíhat losování o vlasovou kosmetiku Schwarzkopf, dekorativní kosmetiku The ONE od Oriflame, produkty pro vlasový styling od Rowentaa o předplatné časopisu Elle.

Schwarzkopf odborníci vám navíc poradí, jak se starat o vlasy.

Podrobnosti o akci najdete na tomto odkazu.

#GalerieTeplice #ZazitkyvSrdciTeplic

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru