Litvínovská knihovna slaví 115 let! Přijďte se tam s dětmi ve středu pobavit
Městská knihovna Litvínov
Co se chystá

Litvínov – Knihovna je nedílnou součástí života města Litvínova již více než jedno století. Přijďte spolu s knihovníky tento úspěch oslavit ve středu 1. 6. 2022.

A co vás čeká? Prohlédnete si výstavu fotografií na téma historie a dění v knihovně. Prohodíte pár slov s Mgr. Marcelou Gűttnerovou, ředitelkou knihovny. Uvolníte se při hudebním vystoupení ZUŠ Litvínov a zpěváka Dominika Hanzy. Vaše děti si užijí mnoho zábavy během karnevalu v dětském oddělení.

Pokud vás chystaná oslava zaujala, přečtěte si program níže, nebo se podívejte na další akce Městské knihovny Litvínov na její webové stránce https://www.knihovna-litvinov.cz/.

Program:

14:00 – Karneval v dětském oddělení
15:30 – Vystoupení dětí ze ZUŠ Litvínov
16:30 – Vernisáž výstavy „Kam kráčíš knihovno“
17:00 – Překvapení
17:30 – Vystoupení Dominika Hanzy

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru