O víkendu bude v Lounech probíhat výstava pro všechny, kteří staví, rekonstruují a chtějí si své bydlení vylepšit
Foto: archiv
Co se chystá

Louny - Již tento víkend, tedy ve dnech 19. – 21. srpna proběhne již po dvacáté deváté na lounském výstavišti výstava „Dům“ tentokrát s přídomkem „Dům 2022“. Představí se zde na 130 vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti stavby, bydlení a zahrady. Řada vystavovatelů nachystala také zajímavé slevy!

V pavilonu „E“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. V letošním roce se zde představí i nováček na výstavě firma Vrbičky – pan Rech je specialista na vrbové stavby a permakulturu. Iglú, altánky, teepee, tunely, vrbového koně, ploty i celá hřiště s labyrinty. To vše – a nejen to – vzniká z vrbového proutí pod rukama Jiřího Recha.

Na výstavě bude bohaté zastoupení společností z oblasti VYTÁPĚNÍ a TEPELNÝCH ČERPADEL. Většinu z nich naleznete v pavilonu „D“ a na venkovní ploše. Jsou to například společnosti – BHT, Haabo, Kotelníci, Kuzma, Tepelná čerpadla Mazura, Vips gas, Weca,… Expozici na výstavě bude mít i Státní fond životního prostředí, který vám poradí s dotačními tituly. Kdo zařizuje svůj dům nebo byt určitě si vybere. Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející dřevostavby a dřevoplastové podlahy.

Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek… Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje.

Dále zde budou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin. Bylinkové zahradnictví pana Fröhlicha přiveze na sto druhů bylin, mezi nimi velmi vzácný kurkumovník. Po dlouhé době se na výstavu vrací i společnost Lukon bulbs, největší prodejce lilií v ČR.

edeniky 3811

Novinkou na výstavě bude i společnost SaunyCz s koupacími sudy a sudovými saunami. Vaky Jabor – přivezou jedinečný produkt na českém trhu. Po dlouhých měsících, spíše letech vývoje, testování atd, bude výstava Dům 2022 prvním místem, kde předvedou jedinečný produkt na českém trhu – skladovací nádrže na kapaliny z vysokopevnostních PVC materiálů.

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit?

Například na soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen.
Pro děti bude k dispozici velké dětské hřiště, jízdy na koních a kolotoče.

Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A.

Výstava DŮM 2022 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je Výstava DŮM 2022 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru