PŘEHLED: Osm akcí, kde se můžete v Mostě pobavit do konce týdne
Loňské DeskOFFky v Mostě. Foto: archiv
Co se chystá

Most - Kam se můžete jít pobavit v Mostě do konce tohoto týdne? Bude to divadlo nebo třeba největší deskoherní akce na Mostecku?

Společenstvo vlastníků

29. 9. 2022 19:00, Městské divadlo v Mostě

  • V jednom běžném českém domě se sejdou sousedé, aby na schůzi společenstva vlastníků bytových jednotek, projednali neuspokojivý stav svého kolektivního vlastnictví. Samozřejmě, že průběh schůze se neobejde bez problémů. Nekompromisní konverzační komedie o jedné zdánlivě rutinní schůzce vykouzlí každému úsměv na rtech.
  • Vstupné: 250 a 280 Kč

Sen noci svatojánské

30. 9. 2022 19:00, Městské divadlo v Mostě

  • Městské divadlo v Mostě uvede v poslední zářijový den již 4. letošní premiéru. Tentokrát si pro Vás členové souboru nazkoušeli jednu z nejslavnějších a také nejhranějších her od velkého klasika Williama Shakespeara - Sen noci svatojánské. Tedy svatební komedii plnou humoru, magie a lásky.
  • Vstupné: 270 a 300 Kč

DeskOFFky: Největší deskoherní akce na Mostecku

1. - 2. 10. 2022, 9 - 18 hodin, Oblastní muzeum a galerie v Mostě

  • Příznivci deskových her zavítají v první říjnový víkend do mosteckého muzea, kde jsou pro ně připraveny dva dny plné zábavy a soutěží. Těšit se můžete na nepřeberné množství her malých i velkých titulů, které si zde budete moci vyzkoušet. Nebo můžete poměřit své síly s ostatními při různých turnajích.
  • Vstupné: denní 75 Kč, víkendové 100 Kč

Výpěstkové trhy

1. 10. 2022 6:00 - 10:00, Radniční park

  • Zveme Vás na pravidelné Výpěstkové trhy, které se konají každou sobotu od brzkých ranních 6:00 do 10:00 hodin. Pokud si tedy přivstanete, budete si zde moci zakoupit čerstvé ovoce a zeleninu od místních prodejců. A pro radost všech dam budou v nabídce i květiny, bylinky či sazenice. Veškerý sortiment se bude odvíjet dle daného období.
  • Vstupné: zdarma

Mach a Šebestová

1. 10. 2022 00:00, Divadlo rozmanitostí

  • Na divadelních prknech ožijí příběhy oblíbených postaviček Macha, Šebestové a psa Jonatána. Hlavní postavy se pomocí kouzelného sluchátka podívají například do doby ledové, přemění psa Jonatána na krabici nebo pomohou spolužákovi Kropáčkovi s angínou. Na to a mnohem více se můžete těšit již tuto sobotu. Na malé a velké diváky tak v divadle čeká spousta zábavy a kouzelných okamžiků.
  • Vstupné: 100 Kč

Malování s Pavlem Lakomým

2. 10. 2022 17:00, Oblastní muzeum a galerie v Mostě

  • Pokud rádi malujete a chcete si zdokonalit kresbu suchým pastelem či se jí chcete teprve naučit, tak si nesmíte nechat ujít kurzy malování s Pavlem Lakomým v mosteckém muzeu. Přihlásit se mohou i děti od 10 let. V případě zájmu kontaktujte pana Lakomého na tel.: +420 774 196 158 či na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
  • Cena lekce: 1 000 Kč

Vodící pes v akci

13. 9. - 11. 10. 2022, Městká knihovna Most

  • Navštivte novou výstavu s názvem Vodící pes v akci, která dokumentuje život vodících psů. Autorem fotografií je pana Václav Červenka, který je sám nevidomý. Vernisáž unikátní výstavy se koná v úterý 13. 9. 2022 od 16:30 hodin a vystoupí na ní dětský pěvecký soubor ZUŠ Most. Výstavu naleznete v oddělení pro děti a mládež.
  • Vstupné: zdarma

Říjen pro neziskovky

1. - 31. 10. 2022, Statutární město Most

  • I v tomto roce pro vás místní neziskové organizace připravili dny otevřených dveří s bohatým programem. Pokud se tak chcete dozvědět o těchto organizacích více či vás jen zajímá, jak to uvnitř takové organizace vypadá, tak právě v říjnu budete mít příležitost. Slavnostní zahájení proběhne v pondělí 3. října od 15:30 hodin v Radničním parku.
  • Vstupné: zdarma
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru