Legendární skupina Scooter vystoupí v rámci svého turné God Save The Rave v Ústí nad Labem
Scooter.
Co se chystá

Ústí nad Labem - Legendární techno rave a hardcore kapela Scooter dorazí do České republiky a v rámci svého turné s příznačným názvem God Save The Rave zde vystoupí hned ve třech městech. Jedním z nich bude i Ústí nad Labem. Název turné je podle singlu, který Scooter vydal před pár lety spolu s producentskou dvojicí Harrison & Ford. Tato hudební skupina sestavená ze tří protagonistů v čele s nestárnoucím H. P. Baxterem to v Ústí nad Labem rozbalí 7. října ve 20 hodin na Zimním stadionu Ústí nad Labem. Fanoušci se mohou těšit na novou audiovizuální show, technické vychytávky a staré i nové singly nestárnoucího Scooteru!

S heslem „faster, harder, Scooter“ jsou umělci stále připraveni posouvat hranice vpřed. Nejde jen o kapelu samotnou, ale také o zcela inovativní řešení pódia, ohňostroje, světelnou show a nadupaný zvuk. Fanoušci budou mít možnost slyšet všechny zásadní hity, které H. P. Baxxter a jeho dva spoluhráči předvedou v nekompromisní podobě. Hyper Hyper, Fire, How Much Is the Fish?, Ramp! (The Logical Song), Nessaja, Maria (I Like It Loud) nebo Move Your Ass! jsou bezesporu zárukou toho, že se budou bavit opravdu všichni a Scooter opět s přehledem potvrdí svoji pozici jedné z nejslavnějších evropských kapel 90. let. „Pomalu ale jistě se česká a moravská pódia stávají naším druhým domovem, je to naprosto fantastické! Těšíme se do Plzně, která dala světu úžasné pivo a podíváme do Pardubic a Ústí nad Labem,” říká frontman Scooteru H. P. Baxxter a dodává: „Je nám jasné, že fanoušci budou opět úžasní, jak je na našich koncertech v Česku zvykem. A my uděláme všechno proto, abychom si jaro u vás společně všichni skvěle užili!”

24 hitů v top ten, 30 miliónu prodaných nosičů a na 90 zlatých a platinových desek za prodej. Tisíce koncertů po celém světě, desetitisíce fandů, neutuchající energie i propracovaná show s využitím nejmodernější techniky, tohle všechno je kapela Scooter.

Vstupenky od 590 Kč k prodeji zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru