V hornojiřetínském kostele se koná koncert předního sólisty Národního divadla
Ilustrační foto
Co se chystá

Horní Jiřetín - První adventní neděle bude patřit v hornojiřetínském kostele Nanebevzetí Panny Marie koncertnímu vystoupení sólisty Národního divadla pana Romana Janála a jednoho z nejlepších varhaníků Aleše Bárty.

V rámci pečlivě vybraného programu s adventní tématikou mimo jiné návštěvníci uslyší Ave Maria, Biblické písně, Duchovní zpěvy, České koledy - J. S. Bacha, A. Dvořáka, F. Schuberta nebo J. J. Rybu.

Začátek je v 17:00, kostel Nanebevzetí Panny Marie Horní Jiřetín. Vstupné na místě: 70,-Kč. Informace: 723 027 115, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

edeniky 5174

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru