TO TU JEŠTĚ NEBYLO: Můžete tankovat ZDARMA! Galerie Teplice jede, doslova!
Galerie Teplice.
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Galerie Teplice naděluje svým zákazníkům dárky už před Vánoci!

Při nákupu nad 1.000 Kč v obchodech Galerie Teplice můžete soutěžit o nabitou kartu na benzin nebo naftu v hodnotě 2.500 Kč do celé sítě ORLEN Benzina. Stačí vyplnit soutěžní formulář u Informací a uschovat si účtenku. Výherce vyhlašují každý adventní týden.

Tím centrum v srdci Teplic zdaleka nekončí, od 1. prosince spouští ONLINE ADVENTNÍ KALENDÁŘ. Na Facebooku Galerie Teplice bude každý den až do Vánoc soutěž o vánoční dárky pro děti i dospělé a o hodnotné dárkové poukazy.

Na adventních trzích v centru Teplic, které obchodní centrum pořádá spolu s městem, si navíc 5. prosince užijete krásnou Mikulášskou nadílku a 10. prosince velkolepou show a zábavnou podívanou na TRADIČNÍM SLETU ANDĚLŮ.

Galerie Teplice je na nákup vánočních dárků jasná volba!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru