ZÁBAVA NA MOSTECKU: Šedesát krampusů projde 1. náměstím, v Litvínově zazpívá Anna K.
Ilustrační foto
Co se chystá

Mostecko - Přinášíme výběr z deseti akcí, které by se vám mohly v Mostě a okolí líbit a které můžete navštívit do konce tohoto týdne. Je libo muziku, sport, divadlo nebo zážitek s děsivými krampusáky?

Mostečtí lvi - HC Tábor

7. 12. 2022 18:00, A-Benet Arena Most

  • Mostečtí lvi se v těchto dnech účastní 2. hokejové ligy. V současné době jsou po posledních zápasech v tabulce na 9. místě. Ve středu je čeká utkání se soupeři z HC Tábor. O napínavé okamžiky tak určitě nebude nouze.

Maylive, Krevel & Zdaleka ne

9. 12. 2022 20:00, Rokáč Vinohrady

  • V Rokáči Vinohrady proběhne v pátek 9. prosince pořádná hudební akce. Vystoupí zde totiž hned tři české kapely - Maylive, Krevel & Zdaleka ne.
  • Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Lístky si vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 19:30 hodin.
  • Vstupné: 100 Kč

Vánoce tří sněhuláků

10. 12. 2022 10:00, Divadlo rozmanitostí

  • Za nebeskou branou, kde dohlíží nad pořádkem svatý Petr, je potřeba udělat všechny přípravy spojené se šťedrovečerní hostinou. Rozdováděným andílkům to jde tak trochu ztuha, zvláště, když je navštíví zvědavý čert, který se s anděly skamarádil už o loňských Vánocích. Přijďte se podívat, jak to dopadne, když štědrovečerní večeři připravují anděl s čertem. Veselá pohádka potěší v předvánočním čase malé i velké diváky.
  • Vstupné: 100 Kč

Jam Session

10. 12. 2022 19:00, Rokáč Vinohrady

  • Páteční večer bude v mosteckém Rokáči Vinohrady opět patřit všem, kteří si chtějí zahrát. Na pódiu může vystoupit každý, kdo chce představit svou tvorbu, či svou interpretaci jiných autorů. Přinést si můžete svůj hudební nástroj. K dispozici je Vám kompletní klubové ozvučení. Chcete-li představit svoji kapelu, rezervujte si pro jistotu čas svého vystoupení předem na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přijďte objevit nové talenty.
  • Vstupné: dobrovolné

Andělé na chůdách a Anna K.

10. 12. od 15 hodin, náměstí Míru, Litvínov

  • V Litvínově pokračuje v sobotu program Krušnohorských Vánoc. Od 15 hodin přijdou na náměstí andělé na chůdách, k vidění budou ukázky řemesel, hraje se také pohádka Tři čunícií nezbedníci mosteckého Divadla rozmanitostí. V 17 hodin začíná koncert Anny K.

Čertovská show

11. 12. 2022 17:00 - 18:00, 1. náměstí

  • Pokud máte pro strach uděláno, tak přijďte v neděli 11. prosince na mostecké 1. náměstí. V 17:00 hodin se zde totiž na hodinu otevřou brány pekelné, které do světa obyčejných lidí pustí na 60 hrůzu nahánějících čertů ze severu. Ti za doprovodu hudby, řinčení řetězů a ohně projdou v ohraničeném koridoru kolem náměstí. Nebojte, myslelo se i na malé děti, pro které bude připraven méně strašidelný kout v Radničním parku.
  • Vstupné: zdarma

Vánoční tvoření

12. 12. 2022 15:30 - 17:30, MC Duhová školička

  • Přijďte si s dětmi zpříjemnit adventní čas na další tvořivé odpoledne pro nejmenší. Tentokrát budete společně vyrábět vánoční dekorace. Ty zároveň poslouží i jako milý dárek pro vaši rodinu či blízké, který jim pod stromečkem zajisté vykouzlí úsměv na tváři. S sebou si stačí vzít pouze oblečení vhodné k tvoření a přezůvky. Vzhledem k omezenému počtu míst je potřeba se hlásit předem na tel.: +420 603 707 421.
  • Vstupné: 60 Kč/ rodina

Česká mše vánoční J. J. Ryby

12. 12. 2022 19:00, Městské divadlo v Mostě

  • Večer je rozdělen na dvě části. V první zazní koncert F. M. Barholdy D-moll pro smyčcový orchestr, na kterém se představí Jan Mráček – houslový virtuóz a člen České filharmonie. V druhé pak Česká mše vánoční J. J. Ryby. Spoluúčinkuje pěvecký sbor Clavis cordium a pěvecký sbor Festivalového orchestru spolu s kvartetem sólistů a Festivalovým orchestrem Petra Macka.
  • Vstupné: 300 Kč

Vánoční trhy

25. 11. 2022 - 2. 1. 2023, 1. náměstí

  • Přijďte si nakoupit na každoroční vánoční trhy, které se konají na mosteckém 1. náměstí. Probíhat zde bude stánkový prodej s nabídkou vánočních dekorací, drobných dárkových předmětů, vánočních stromečků, ale i skvělého občerstvení a teplých nápojů na zahřání v chladných dnech. Samozřejmostí je vánoční strom, kolotoč, ohrádka s ovečkami, bohatý doprovodný program či Ježíškova pošta. Trhy můžete navštívit každý den od 10:00 do 18:00 hodin.
  • Vstupné: zdarma

Venkovní kluziště

11. 11. 2022 - 2. 1. 2023, Radniční park

  • Od 11. listopadu si můžete přijít zabruslit do centra města. Venkovní kluziště bude veřejnosti zpřístupněno každý den, a to až do pondělí 2. ledna 2023. Na místě je půjčovna a stánek s občerstvením.
  • Vstupné: dospělý 40 Kč/ hod., dítě 30 Kč/ hod., rodinné vstupné 100 Kč/ hod.
  • Zapůjčení bruslí: 50 Kč/ 1 pár + 500 Kč vratná záloha

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru