PŘEHLED: Co zažít na Mostecku do konce týdne? Velké otužování v jezeře, přejezd hor i rybářšký ples
Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Co se chystá v Mostě a okolí do konce týdne? Přinášíme přehled hudebních, kulturních i sportovních akcí, kterých se můžete zúčastnit. Informuje o nich Informační a turistické centrum v Mostě.

Jak se dělá divadlo

19. 1. 2023 17:00, Městské divadlo v Mostě

  • Novinka mostecké činohry. Jak se dělá divadlo je Čapkovo pojednání o divadle, které je dodnes aktuální. Je hraná tzv. kabaretní formou a kombineje hudební i činoherní složku. Těšit se můžete na laskavý a ironický humor a vhled do divadelního zákulisí, do jeho nitra, které bývá absurdní a směšné. Uvidíte tedy, jak se vůbec takové divadelní představevní připravuje a co vše se může pokazit.
  • Vstupné: 230 Kč

Santa Morella

20. 1. 2023 20:00, Rokáč Vinohrady

  • V Rokáči Vinohrady mají skvělou zprávu pro příznivce hudby Neila Younga. V rámci svého turné sem totiž zavítá kapela Santa Morella.
  • Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Lístky si vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 19:30 hodin.
  • Vstupné: 200 Kč

Z Klínů do Klínů

21. 1. 2023 9:30, Krušné hory - Mníšek

  • Sportovní nadšenci vyrazí na své trasy v sobotu 21. ledna z Mníšku v Krušných horách od restaurace v místní vietnamské tržnici, která je zároveň i cílem. Připraveny jsou tři trasy a vyrazit může každý. Stačí se předem přihlásit a uhradit startovné, případně i sjednanou dopravu. V případě špatných sněhových podmínek se akce přemění na pěší.
  • Startovné: pro členy 30 Kč, pro nečleny 40 Kč, děti členů: zdarma
  • Možnost autobusové dopravy: pro členy 50 Kč, pro nečleny 60 Kč

Holubí pohádka aneb Rychlý jako pírko

21. 1. 2023 10:00, Divadlo rozmanitostí

  • Pohádka z prostředí poštovních holubů o tom, že vítězem není ten, kdo je první v cíli, ale ten, kdo se má kam vracet. Holubi pana Branného čekají důležité závody, na které se všichni moc těší. Avšak až na Pírka, holuba, který létá pomalu a Josífka, syna pana Branného, kterého závody nebaví. A tak se rozhodne útéct z domova. Přijďte zjistit, jak se nakonec propojí osudy těchto dvou hrdinů a zda se dostanou v pořádku domů.

Jam session

21. 1. 2023 20:00, Rokáč Vinohrady

  • Sobotní večer bude v mosteckém Rokáči Vinohrady opět patřit všem, kteří si chtějí zahrát. Na pódiu může vystoupit každý, kdo chce představit svou tvorbu, či svou interpretaci jiných autorů. Přinést si můžete svůj hudební nástroj. K dispozici je Vám kompletní klubové ozvučení. Chcete-li představit svoji kapelu, rezervujte si pro jistotu čas svého vystoupení předem na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přijďte objevit nové talenty.
  • Vstupné: dobrovolné

Zimní košt vín z Čech

21. 1. 2023, 12:00 - 22:00, Lovosice

  • Skvělá akce pro milovníky dobrého vínase uskuteční ve sklepě Pfannschmidtovy vily v Lovosicích. Ochutnat zde budete moci vína od 15 různých vinařů. Samozřejmostí je i skvělé občerstvení a příjemná hudba.
  • Vstupné: 150 Kč

Rybářský ples

21. 1. 2023, 20:00, Horní Jiřetín

  • Mostecká organizace Českého rybářského svazu pořádá každoroční Rybářský ples. Tentokrát se odehraje v kulturním domě v Horním Jiřetíně. K tanci a poslechu bude hrát skupina Skanzen.
  • Vstupné: 200 Kč

Setkání otužilců

22. 1. 2023 10:00, jezero Most

  • Plavecký klub Otužilci Most navazuje na dlouholetou tradici a pořádá tak v neděli 23. ledna 2023 setkání otužilců na jezeře Most. Toto sektání je určeno pro širokou veřejnost z řad otužilců a není věkově omezeno. Avšak předpokladem je dobrý zdravotní stav. Plavci budou absolvovat rozplavby na 100, 250 a 750 metrů a také ponory. Samozřejmostí je i bohatá tombola, pamětní list a horký čaj pro otužilce.
  • Startovné: zdarma
  • Registrace na Facebooku či na tel.: +420 734 725 380.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru