TIPY NA VÍKEND: Na náměstí bude letní kino, vyrazit můžete také za sportem nebo za Kelleym
Anděl Páně 2. Foto: Česká televize
Co se chystá

Most - Hledáte tipy na zábavu pro příští dny? Už dneska se můžete podívat na úspěšnou českou pohádku Anděl Páně 2, na náměstí se bude také koncertovat. A o víkendu? Přinášíme pár tipů na zábavu v Mostě a okolí, jak je prezentuje Infocentrum města Mostu.

14. 7. 2017 16:00 - 17:00 PROMENÁDNÍ KONCERTY 2017

  • Statutární město Most Vás zve na pravidelné Promenádní koncerty 2017!
    Osm koncertů v podání orchestru Big Band Zdenka Tölga probíhá každý druhý pátek od 2. června do 15. září vždy od 16 do 17 hodin na 1. náměstí v Mostě. V případě nepřízně počasí se koncert přesouvá do OD Central.
  • Místo konání: 1. náměstí Most

14. 7. 2017 20:00 Letní kino na 1. náměstí v Mostě: Anděl Páně 2

  • Vstup zdarma
  • Místo konání: 1. náměstí Most

16. 7. 2017 10:00 Specialized - Enduro Race Klíny

  • 4. závod České Enduro Série. Enduro je disciplína, která reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře. Kombinuje všechny MTB dovednosti: vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.
  • Místo konání: Klíny

17. 7. 2017 9:00 - 18:00 Carbonia Cup

  • Mezinárodní závody amatérů v osobních a formulových vozech.
  • Místo konání: AUTODROM MOST a.s.

Vícedenní akce

5. 5. 2017 - 31. 8. 2017 Dílna magistra Edwarda Kelleyho na hradě Hněvín

  • Expozice, která vznikla podle návrhu a pod vedením scénografa Josefa Korába, Vás zavede do alchymistické dílny magistra Edwarda Kelleyho, kde zjistíte, oč se velký alchymista, mág a mystifikátor pokoušel a co někdy s notnou dávkou štěstí i uskutečnil. V jeho dílně můžete odhalit tajemství nejslavnějších triků, kterými ohromoval i samotného císaře Rudolfa II. V sedmi zastaveních Vám poodkryje alchymistické kousky a triky, které dovedly Kelleyho až k císařskému dvoru. Jde o zážitkovou expozici, jednotlivé díly proto mohou ovládat sami návštěvníci. Jako vzpomínku si můžete vyrazit pamětní minci. Otevřeno je od května do srpna každý den kromě pondělí. A v září bude prohlídka umožněna předem ohlášeným skupinám.
  • Vstupné: dospělí 20 Kč, děti mladší patnácti let, senioři a osoby s průkazem ZTP 10 Kč, rodinné vstupné činí 40 Kč
  • Místo konání: hrad Hněvín

1. 6. 2017 - 31. 10. 2017 Fotbalgolf

  • Fotbalgolf je nejnovější a prvotřídní sportovní hrou, která spojuje populární světové sporty a to, fotbal, golf a minigolf. Je to technická, soutěživá a především návyková hra, která v sobě mísí vášeň a sílu fotbalu s elegancí a tradicí golfu. Fotbalgolf je pro lidi všech věkových kategorií a sportovních úrovní, pro muže i ženy, pro mladé i staré. Chcete-li vyhrát musíte vykopávat fotbalový míč z odpališť, projít různé typy překážek na co nejméně úderů a následně umístit balon do otvoru na konci trati - jamky. Osoba, která užila co nejméně kopů, poté co prošla všech 18 jamek, se stává vítězem. Hraje se v týmech, který může čítat maximálně 4 hráče a hra obvykle trvá 1 - 2 hodiny.
    Po-Pá 13:00-20:00 hod., So-Ne 10:00-20:00 hod.
  • Rezervace na tel: 724 947 630
  • Místo konání: HIPODROM MOST a.s.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru